Image Image Image Image Image

04

okt

Win een Kiber Aquarius!

  • By Kiber

Wilt u kans maken op een Kiber Aquarius? Maak een foto van je Kiber horloge op een unieke locatie ergens ter wereld. Stuur de foto inclusief kort verhaal naar info@kiber.nl en u maakt kans op een Kiber Aquarius!

De eerst volgende trekking is in november 2012 (bij voldoende deelnemers).


Winnaar september 2011

Kiber crab! Remy Thoma stuurde ons de onderstaande foto van een Kiber Alumino in Trelevern, Bretagne. Drie weken lang trok deze Kiber de aandacht op de camping, in mooie vissersdorpjes, op de vele terrassen maar ook de Fruits de Mer had belangstelling voor dit zwarte monster.


Winnaar september 2010
Kiber goes USA! We kregen onderstaande foto van Eric van der Starre. Een mooie compilatie van 8 verschillende foto’s genomen op uiteenlopende locaties in de Verenigde Staten.