Image Image Image Image Image

04

apr

BOVEE kijkt uit naar volledig IDM seizoen

  • By Kiber

Leon: “Na ruim vier maanden geen motor te hebben aangeraakt was het eindelijk zover. Meteen al in de eerste meters voelde de R6 weer heel vertrouwt aan. Ook de samenwerking met mijn nieuwe teamgenoten Thomas en Swen is me heel goed bevallen. Sympathieke kerels met oog voor detail en heel secuur in hun werk. Na vijf dagen in Almeria te hebben getest kan ik wederom zeggen dat ik blij ben met de keuze voor Pirelli en dat Pirelli mij in de gelegenheid stelt om aan het uitvoerige testprogramma deel te nemen.”

DTC KME RACING

Na één rustdag werd de tests in Valencia op circuito Ricardo Tormo voortgezet. Hier werd voornamelijk aan de fijn afstelling van de Yamaha R6 gewerkt. Gezien de rondetijden die Leon constant kon rijden was het team meer dan tevreden over de vorderingen die gemaakt zijn.

Na ruim anderhalve week in Spanje te hebben getest sloot het DTC | KME racing team de test met een prima gevoel af.

Leon: “Ik ben erg tevreden over de wintertest. Het team staat gewoon als een huis. Het lijkt alsof ik Thomas en Swen al jaren ken. Ze werken heel professioneel. Gedurende het komende seizoen zal het team versterkt worden met de crew waarmee ik de afgelopen jaren fijn heb kunnen werken.

Ewout Leermakers zal als vaste monteur alle IDM races met me meegaan. Op naar de IDM-test die nu op 15-16-17 april gepland staat. De lente mag beginnen.”

Tags | ,