Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina
More Info
Lees verder
Kiber Ode2No.9 Kiber Ode2No.9 Kiber Ode2No.9

Kiber Ode2No.9

Kiber brengt een ode aan nummer 9 en introduceert zo haar eerste Limited Edition horloge. Het sneeuw witte horloge is gelimiteerd tot 99 stuks en uiteraard uniek genummerd van 01 – 99. De Kiber® Ode2No.9 wordt geleverd in onze luxe lederen travelkit, vergezeld met een genummerd certifikaat.

Belangrijk: Voordat u een Ode2No.9 besteld controleer dan eerst of uw favoriete nummer nog beschikbaar is.

Voetballer nummer 9
De diepste aanvaller in het spel, de gevaarlijkste speler in het veld, de prooi speler, de jager is zelf, de doelen jager, de leeuw, de vos. Vallen in het strafschopgebied, sta op (indien nodig), speelt de tegenstander uit en voorbij de keeper.

Scoren met honger naar meer … dat is de ultieme nummer 9 in het veld.

9 planeten
Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto zijn de 9 planeten in ons zonnestelsel. Elke planeet heeft zijn eigen persoonlijke kenmerk.

Mercurius is het dichtst bij de zon, Venus is de helderste van de planeten, de Aarde is de enige planeet wiens Engels naam niet afgeleid is van de Grieks / Romeinse mythologie, Mars is een rode planeet, Jupiter is de grootste planeet, Saturnus heeft unieke ringen rondom, Uranus was de eerste planeet ontdekt in de moderne tijd, Neptunus, zijn baan is niet zoals het zou moeten in overeenstemming zijn met de wetten van Newton en Pluto is de kleinste van alle officiële planeten in ons zonnestelsel.

9 maanden zwanger
Zwangerschap is een geweldige reis. Hoewel de zwangerschap 9 maanden duurt, wordt de zwangerschap over het algemeen gemeten door weken, 40 weken of 266 dagen na de conceptie.

Elke dag van de zwangerschap is anders. Vanaf het moment dat het eerste kind in haar groeit, het meisje verandert in een vrouw, een moeder, de belangrijkste persoon in het leven van een mens. Al doende wat er gedaan moet worden, altijd en eeuwig.

Een metamorfose die slechts 9 maanden duurt.

Bestel dit horloge op Kibershop.nl


 • Materiaal Roestvrij staal
  Diameter exclusief kroon 47mm
  Hoogte inclusief glas 15mm
  Aansluiting band 22mm
  Waterdichtheid 3ATM
  Materiaal glas Mineraal

 • Fabrikant Miyota Citizen
  Kaliber OS10
  Indicatoren Uren en minuten

 • Materiaal Leer
  Kleur Wit
  Sluiting Roestvrij staal