Image Image Image Image Image

Over Kiber

Kiber, Enjoyourtime!®

Het merk Kiber® is geboren midden 2005. Een fantasie wordt werkelijkheid. Een eigen horloge merk lanceren, dat is de droom van iedere horloge liefhebber!

Het Nederlandse horloge merk Kiber® kent inmiddels tienduizenden enthousiaste dragers. Daar ben ik als eigenaar en oprichter van het merk trots op. Want een merk kan niet zonder pioniers. Zij zorgen ervoor dat het jonge merk Kiber® zich verder kan ontwikkelen.

Ik dank iedere drager van een Kiber® horloge voor het vertrouwen. En iedere nieuwe Kiber® fan heet ik welkom. Weet dat u als (potentiële) klant centraal staat bij Kiber®.

Foto: © BVM Fotografie

Filosofie

Kiber® gelooft in de lange termijn. Merken komen vaak snel en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Over 15 jaar zijn wij er nog. Dat is een belangrijke doelstelling van dit oer Hollandse horloge merk.

Modellen ontwikkelen voor Kiber® is een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwalititeitscontrole van de horloge collectie.

Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen om een horloge te maken en combineert dat met een scherpe prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

Verkoop

Internet verandert alles in de wereld. De rol van de traditionele juwelier raakt steeds meer uitgespeeld, deze verkoop punten verdwijnen dan ook als sneeuw voor de zon. Al jaren verkopen wij via het internet, sinds de oprichting van het merk zijn we dan ook zeer actief op dit krachtige medium.

Vanaf januari 2015 gaan we Kiber® exclusief verkopen via internet. Dus niet meer via de juwelier of groot winkel bedrijf. U koopt Kiber® dan ook exclusief op Kibershop.nl

Met een 100% niet goed geld terug garantie uiteraard. Geen kleine letters, gewoon zoals u gewend bent in de winkel.

Showroom

Wilt u toch eerst even een Kiber® vasthouden en/of de hele collectie zien, dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Rijswijk. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie zodat u in alle rust de collectie kunt bekijken.

Welkom in de nieuwe horloge wereld. Welkom in de wereld van Kiber®.

Aarzel niet te bellen of e-mailen als u vragen of opmerkingen heeft.

Richard Kies
bedenker | vormgever

Kiber® horloges